صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

عظیمی گفت: 18 هزار ورزشكار در سطح كشور در المپیاد ما شركت كردند كه قرار شد 10 درصد آنها را پایش كنیم.

برنامه" ورزش بدون ویرایش" رادیو گفت و گو با موضوع نقد و بررسی استعدادیابی در ورزش ایران و با حضور دكتر شهرام عظیمی معاون مدیركل دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان روانه آنتن شد.

عظیمی در ابتدای این برنامه ورزشی اظهار كرد: اردیبهشت ماه سال جاری تغییر و تحولاتی در اداره كل توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی انجام شد و یكی از افراد نام آشنای ورزش كشور، آقای سعادتمند، چندین برنامه راهبردی برای دفتر استعدایابی تدوین كرد. یكی از این برنامه ها، پرداختن به مقوله استعدادیابی بر اساس رسالت و مأموریت دفتر بود.

وی افزود: با همكاری تعدادی مدیران كل ورزش و جوانان استان ها و برخی روسای فدراسیون ها حلقه مفقوده در ورزش كشور را آسیب شناسی كردیم. جمع بندی این مدیران این شد كه باید المپیادی را برگزار كنیم تا فرصت دیده شدن را به نوجوانان و نونهالان و جوانان كشور بدهیم و این فرصت در قالب المپیاد شكل گرفت.

مدیركل دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: مهم ترین هدف ما در المپیاد، كشف، جذب و پرورش مستعدین ورزش كشور بود كه مرحله شناسایی و كشف مستعدین را پشت سر گذاشتیم و در فاز دوم باید به سراغ مستعدین برویم. این المپیاد به شرطی می تواند می تواند اثرات بسیار خوبی بر ورزش كشور داشته باشد كه فاز دوم و سوم آن نیز عملیاتی شود.

این مقام مسئول یادآور شد: ما قبل از برگزاری المپیاد با آكادمی ملی المپیك پروتكل اجرایی را منعقد كردیم و همه مسئولان كمیته استعدادیابی فدراسیون ها و مدیران پایه قهرمانی در سراسر كشور را به آكادمی ملی المپیك آوردیم تا تحت نظر متخصصین آكادمی ها پرورش دهند.

عظیمی همچنین اضافه كرد: چندین نشست مشترك با حضور دكتر داورزنی و دكتر حمیدی تشكیل شد و خروجی جلسات این بود كه همه افراد علاقمند و معلمین ورزش در سراسر كشور به عنوان استعدادیاب در زمان برگزاری المپیك در اماكن ورزشی حاضر شدند.

معاون مدیركل دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان بیان داشت: به مدیران كل ورزش و جوانان استان ها ابلاغ كردیم كه با معلمان ورزشی كه دارای مدرك فوق لیسانس و بالاتر و متخصص در رشته هستند تعامل و همكاری داشته باشند.

وی همچنین گفت: 18 هزار ورزشكار در سطح كشور در المپیاد ما شركت كردند كه قرار شد 10 درصد آنها را پایش كنیم.

عظیمی عنوان كرد: ما در 31 استان كشور پایگاه ورزش قهرمانی را داریم كه یكی از وظایف این پایگاه ها، استعدادیابی است و تجهیزات بسیار خوبی هم در این پایگاه ها وجود دارد. اما فاز دوم ما در برنامه المپیاد، فعال سازی پایگاه های ورزش های قهرمانی در استان ها بود كه وزارت ورزش بودجه آن را پیش بینی كرده است.

این مقام مسئول افزود: در فاز دوم قرار است كشور را به هفت منطقه تقسیم كنیم و به صورت شفاهی به همه مدیران كل ابلاغ شده است. ما برای مستعدین كه شناسایی شده اند بسته های حمایتی در نظر گرفتیم و جای نگرانی برای برگزاری مسابقات و اردوهای آینده نیست.

مرتبط با این خبر

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • یك اقتصاددان در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو:

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس

  • مردم غزه نیاز به همدلی زبانی ندارند

  • مردم ولی‌نعمت مسئولان‌/ شعاری كه باید عملی شود!

  • ضرورت شناخت ذائقه مخاطب در تولید محتوای رسانه‌ای

  • تهیه اینترنت پاك با كد دستوری#456*

  • عملیاتی كردن شعار سال نیازمند برنامه جامع در حوزه كشاورزی است

  • به‌جای قضاوت دیگران؛ نقد سازنده داشته باشیم